ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΤ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το ΚΕΑΣΜ και το Παράρτημα μας στη Θράκη σας προσκαλεί σε εκδηλωση - debate για το "Ποια Ευρώπη Θελουμε" που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων (Κομοτηνή.) Το θέμα του debate αφορά τις διαφορετικές γνώμες γύρω από τους οπαδούς της ομοσπονδιοποίησης (φεντεραλισμός) και του ευρωσκεπτικισμού.

Ομιλητές θα ειναι οι κ.κ. Σ. Σερμπος, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Β. Γραμματικας, Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου με έμφαση στην προστασία των μειονοτήτων στον Παρευξείνιο χώρο στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών Δ.Π.Θ.

Πιστεύουμε πως θα ειναι μια ωφέλιμη πληροφορία να διαλυθούν μύθοι, να αποκτηθούν νέες γνώσεις και να συμμετάσχει το κοινό στη συζήτηση με ερωτήσεις για την προοπτική της ΕΕ με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών απο την ίδρυση της.

Το παρόν κάλεσμα αφορά νέους πολίτες με ανησυχίες και διάθεση να  συμμετάσχουν ενεργά στον δημόσιο διάλογο και θέλουν να γνωρίσουν τις δραστηριότητες του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης.watch full movie Transformers: The Last Knight 2017

Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Εκ της Διευθύνσεως Επικοινωνίας

Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος

keasm

Leave a Reply

Close