ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας, οφείλουμε να το δημιουργήσουμε.

Ο Ιωάννης Παπαγεωργίου  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια ''Μαντουλίδη'' το 2008 έχοντας κατακτήσει δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Μπάσκετ με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων καθώς έχει αγωνιστεί και σε εθνικές κατηγορίες (Α2) ως επαγγελματίας παίκτης.

 

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Management & HR του Πανεπιστήμιου Sheffield. Η διπλωματική του εργασία εξέτασε την προσβασιμότητα του e-recruiting στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Επίσης είναι κάτοχος professional diploma σε social media and digital marketing από το Deere College.

Εργάζεται από το Μάιο του 2014 στον τομέα των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων στον τραπεζικό τομέα. Επίσης είναι Co- Founder σε εταιρία recruiting για επιχειρήσεις του Εξωτερικού.

Είναι επιπλέον ιδρυτής της εταιρίας recruiting στην Θεσσαλονίκη ''JP Jobs''. Το 2016 διετέλεσε Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών ''Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης''.

Σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών ''Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης''. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες οικονομικού περιεχομένου όσο και στον έντυπο Τύπο.

Email: director@keasm.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Ιωάννης Παπαγεωργίου

-Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής: Μιχαήλ Θεοχαράκης

-Διευθύντρια Γραφείου: Βασιλική Χαρταμπίλα

-Σύμβουλος Στρατηγικής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης

-Σύμβουλος Οικονομίας και Ανάπτυξης: Ιωάννης Δρόσος Συκιώτης

Close