Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανακοίνωση, 27/02/2019

 

Η ομάδα του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, ενόψει της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών λειτουργίας του μεγαλώνει με νέους επιστήμονες και σπουδαστές ανωτάτων ιδρυμάτων και η δουλειά συνεχίζεται με επερχόμενες νέες εκδηλώσεις και περισσότερες έρευνες και προτάσεις.

Η Άννα - Ελένη Πολύδωρα ορίζεται Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Η Κωνσταντίνα Νταγκίνη ορίζεται νέα Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Εξωτερικών Συνεργασιών.

Η Κατερίνα Χατζηευφραιμίδου ορίζεται νέα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

O Δημοσθένης Γαβριήλ Κόλλιας ορίζεται νέος Διευθυντής Αττικής.

Ο Αιμίλιος Σαμπέρ ορίζεται νέος Διευθυντής Στρατηγικού & Πολιτικού Σχεδιασμού.

 

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά των νέων στελεχών:

 

 

ΑΝΝΑ - ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

Η Πολύδωρα Άννα-Ελένη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 21-10-1993. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Απόφοιτη του ΠΜΣ: Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού και πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.. Ακόμα διαθέτει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες τόσο ως εισηγήτρια όσο και ως ακροάτρια. Τέλος ασχολείται ενεργά με τη νεανική επιχειρηματικότητα την αρθρογραφία και την ποίηση.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΤΑΓΚΙΝΗ

Γεννήθηκα το 1999 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Νεαπόλεως. Φοιτώ στο 2ο έτος στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ.

Από μικρή και για 12 συνεχόμενα χρόνια ασχολήθηκα με το Tae-Kwon-Do. Ασχολούμαι ενεργά ως σήμερα ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Πολιτικών, Κοινωνικών και Οικονομικών μελετών (μη κερδοσκοπικού περιεχομένου) «Κέντρο Αστικής
Μεταρρύθμισης» , που δραστηριοποιείται ενεργά από το 2015 σε Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές. Έχω παρακολουθήσει συνέδρια με θέματα όπως τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών, τον νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), κ.α. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Ηλία Ζάχαρη με την παράταξη ¨Κοινωνική Συνεργασία” αφενός γιατί θέλω να συμβάλλω και εγώ πιο άμεσα στην αναβάθμιση του τόπου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και αφετέρου γιατί θεωρώ πως η νέα γενιά πρέπει να δραστηριοποιηθεί, να αναλάβει τα «ηνία» και να φέρει μια νέα αύρα στο πολιτικό γίγνεσθαι.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

Ονομάζομαι Χατζηευεφραιμίδου Κατερίνα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο και είμαι φοιτήτρια νοσηλευτικής στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι 21 χρονών και ασχολούμαι από τα 13 μου χρόνια τόσο με την οργάνωση όσο και με την επίτευξη εθελοντικών εργασιών. Συμμετέχω και παρακολουθώ σεμινάρια κι εκδηλώσεις στα πλαίσια της νοσηλευτικής – ιατρικής επιστήμης και της εξελικτικής ψυχολογίας, ενώ παράλληλα δείχνω μεγάλο ενδιαφέρον τον τελευταίο χρόνο για τη διοίκηση επιχειρήσεων και την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Τον τελευταίο χρόνο είμαι επιστημονική συνεργάτης στο Κέντρο Αστικής μεταρρύθμισης στη Θεσσαλονίκη. Έχω μεγάλο ενδιαφέρον για την πολιτική, την έρευνα πάνω στο αντικείμενο σπουδών μου και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη ζωή μου ο αθλητισμός και η αγάπη για τη μουσική.

 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΛΛΙΑΣ

Ο Δημοσθένης Κόλλιας είναι δευτεροετής φοιτητής Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως μαθητής υπήρξε Πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου στο σχολείο του. Παράλληλα, ήδη από τα μαθητικά του χρόνια, επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας καθώς υπήρξε ένας εκ των τριών εμπνευστών της ''Κίνησης των 44 Σχολείων'' η οποία επανέφερε τις Επαναληπτικές Εξετάσεις στις Πανελλήνιες, αναιρώντας την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για κατάργησή τους.

Ήταν ο νεότερος προσκεκλημένος ομιλητής στο 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το 2017.

Εκτελεί χρέη Εκπροσώπου Τύπου & Αρχισυντάκτη της Διεύθυνσης Αττικής του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών ''Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης'' από τον Δεκέμβριο του 2017.

Είναι Υπεύθυνος προγράμματος για τους Νέους και την Επιχειρηματικότητα στη Δημοτική Παράταξη ''Αγία Παρασκευή Η Πόλη μας'', με την οποίο θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΣΑΜΠΕΡ

Ονομάζομαι Αιμίλιος Σαμπέρ, είμαι από την Αθήνα και σπουδάζω στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον μου για τα πολιτικά τεκταινόμενα και τους διεθνείς συσχετισμούς ξεκίνησε ήδη από πολύ νωρίς. Η συμμετοχή μου στο ΚΕ.ΑΣ.Μ. μού δίνει την ευκαιρία σε εστιάσω και να εμβαθύνω σε αυτά μου τα ενδιαφέροντα. Ως νέος, είμαι της άποψης, ότι η νέα γενιά θέλει και μπορεί να έχει ηχηρή συμμετοχή στα κοινά και να διαμορφώσει το μέλλον που φιλοδοξεί να έχει.

keasm

Leave a Reply

Close