ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΚΔ

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υπέυθυνος Τεχνολογίας & ΜΚΔ

 

Ο Γεώργιος Μπουγιούρης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης το 1998. Το 2004 ερωτεύτηκε τον ομαδικό αθλητισμό. Σαν αθλητής της υδατοσφαίρισης στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου προσκλήθηκε στην εθνική ομάδα το 2013. Συμμετείχε σε δύο πανευρωπαϊκές διοργανώσεις και ένα χρόνο αργότερα εντάσσεται στο αθλητικό δυναμικό του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης βιώνοντας την κατάκτηση ενός ακόμη εθνικού τίτλου για τον όμιλο.

Ενδιάμεσα έχει ασχοληθεί με την παροχή εθελοντικής υπηρεσίας σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις παιδιών για την επαφή με το χωριό και τη φύση αναλαμβάνοντας την φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες. Υποστήριξε και υποστηρίζει ενεργά δράσεις και εκδηλώσεις συλλογής χρημάτων και τροφίμων για τη στήριξη φιλανθρωπικών οργανισμών.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με την συγγραφική και την αρθρογραφία. Αγαπά την μελέτη της ιστορίας, της φιλοσοφίας και της αρμονίας και τον εμπνέει η βέλτιστη έμπρακτη εκδήλωση του ομαδικού πνεύματος και η εμψύχωση. Σήμερα είναι προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Close